Veiligheidskundige projecten

Projectmanager voor goede arbeidsomstandigheden

Met uw organisatie lanceert u een nieuw project en hiervoor is er een gedegen specialistisch arboplan noodzakelijk, zeker met betrekking tot de wetgeving. Arbo gerelateerde zaken van reeds lopende projecten zijn toe aan rectificatie gezien veranderingen die de Arbowet steeds ondergaat. Een HBO of WO opgeleide veiligheidskundige is de deskundige die u nodig heeft. Arts Safety B.V. brengt u in contact met de veiligheidskundige die voldoet aan de eisen die u en uw organisatie stellen. Arts Safety B.V. heeft zichzelf gespecialiseerd als adviesbureau, rekruteert deskundigen & professionals en biedt oplossingen aan voor management uitdagingen. Als adviesbureau bieden wij onze diensten al jarenlang aan aangaande kwaliteit, veiligheid, Arbo en milieu. De kennis en ervaring beslaat een aardig aantal branches waaronder energie, olie en gas, elektrotechniek, (petro) chemie, metaal, bouw, transport, gezondheidszorg, overheid, horeca en offshore.

Veiligheidskundige project manager

De veiligheidskundige project manager met minimaal een HBO achtergrond, moet voldoen aan de door u gestelde eisen gebaseerd op kennis en ervaring met arbeidsomstandigheden. Arts Safety B.V. neemt deze eisen mee in het selectieproces. De veiligheidskundige of MoSHE Veiligheidskundige voor uw projecten dient hierbij:

  • Dynamisch te zijn en het gevoel geroepen te zijn voor de functie;
  • De test van de vereiste capaciteiten succesvol af te ronden;
  • Vakkundigheid te handelen wat noodzakelijk is voor het verrichten van het werk in deze functie;
  • Probleemloos aan te sluiten bij de cultuur van uw organisatie;
  • Qua persoonlijke eigenschappen te voldoen aan geldende eisen.
  • De adviseur is in te zetten ten behoeve van het ontwikkelen van beleid, ontwerp- en bouwactiviteiten, gecompliceerde Arbo gerelateerde kwesties of specifieke taken. Arts Safety B.V. voorziet u, dankzij het internationaal karakter van onze kennis en ervaring, snel en vakkundig van de professional die u nodig heeft.