Recruitment

Bemiddeling van medewerkers die bij uw organisatie passen. Daarbij verdiepen wij ons in de cultuur van uw organisatie zodat we de juiste match kunnen maken. Wij bemiddelen professionals die bijdragen aan een verhoging van de duurzame inzetbaarheid van medewerkers.

Door uw organisatiecultuur te koppelen aan de achtergrond, eigenschappen, capaciteiten en passie van de professional maken wij de juiste match.

U kiest voor Arts Construction B.V. vanwege:

  • De energieke en betrokken professionals: in de selectieprocedure selecteren en testen wij de professionals op hun capaciteiten;
  • Onze ervaring;
  • De juiste match: zowel tijdens het selectieassessment als het interview kijken wij naar de match met verschillende organisatieculturen, zodat wij u een kandidaat bieden die bij uw organisatie past.

Wij zijn in staat onze relaties en kandidaten op korte termijn te voorzien in hun behoefte. Arts Construction B.V. is een internationale speler, met ervaring in meerdere landen. Bij het formuleren van de opdracht beoordelen wij tevens welke competenties van belang zijn voor de uitvoering van de functie.

Bij de selectie van de kandidaat kijken wij behalve naar de kennis en ervaring ook naar de persoonlijke competenties.

Een kandidaat zal geselecteerd worden op ervaring binnen het vakgebied en bekendheid met de brancheactiviteiten. Hierbij speelt niet alleen het opleidingsniveau een rol, maar zeker ook competenties, ervaring en communicatieve eigenschappen.