Safety Consultant

Ervaren Safety Consultant

Met een ruime ervaring aan expertise levert Arts Safety B.V. diensten met betrekking tot kwaliteit, veiligheid, Arbo en milieu. De diensten die wij als internationaal opererend adviesbureau leveren, bevatten meer dan alleen professioneel en gespecialiseerd adviseren. Rekruteren en het aanbieden van gepaste antwoorden op managementvraagstukken vormen eveneens deel van ons dienstenaanbod. Een safety consultant van Arts Safety B.V. is precies wat u nodig heeft voor uw organisatie en het HSEQ-beleid. De veelzijdigheid van de uitzonderlijke kennis en ervaring waarover Arts Safety B.V. beschikt, beslaat meerdere vakgebieden waaronder energie, olie en gas, elektrotechniek, (petro)chemie, metaal, bouw, transport, gezondheidszorg, overheid, horeca en offshore. De juiste safety consultant dragen we aan voor uw organisatie zodat het HSEQ-beleid en aanverwante zaken optimaal voortgang hebben.

Optimalisatie van uw HSEQ-beleid

Safety consulting uitgevoerd door Arts Safety B.V. betekent dat er met de hoogste mate aan professionaliteit aandacht besteed wordt aan:

  • Arbo, Risico Inventarisatie en Evaluatie, ARIE, Veiligheidsmanagement VCA, OHSAS, ISO;
  • Explosieveiligheid (ATEX137 en ATEX95); Explosieveiligheidsdocument, gevarenzone indeling;
  • CE markering, machines en complexe installaties;
  • Externe veiligheid, Opslag gevaarlijke stoffen, Kwantitatieve risicoanalyse (QRA), Bedrijfsnoodplan, Veiligheidsrapportage BRZO;
  • Veiligheidsstudies HAZID, HAZOP;
  • Brandveiligheid, Vuurlastberekeningen, Brandveiligheid Ontwerp gebouwen, Ontwerp opslagplaatsen gevaarlijk stoffen, Brandbestrijding, Ontruimingsplannen, Aanvalsplannen;
  • Uitvoeren van audits, veiligheidsinspecties, incidentenonderzoeken.

Ongeacht de branche waarin uw organisatie actief is, is het uitvoeren van RI&E verplicht volgens de Arbowet. Arts Safety B.V. beschikt over safety consultants die uitermate geschikt zijn voor uw safety consultant vacature. De gepaste safety consultant wordt beschikbaar gesteld ten behoeve van uw veiligheidsplannen en procedures alsmede het uitvoeren van veiligheidsinspecties en incidentonderzoeken. Arts Safety B.V. houdt bij de selectie rekening met de wensen van de klant en neemt daarbij de cultuur van de organisatie mee bij het selecteren van de beste kandidaat.

Gerelateerde pagina: Consultant Safety