Consultant Safety

Consultant Industrial Safety

Het veiligheidsbeleid van iedere organisatie is opgebouwd uit de onderdelen veiligheid, Arbo en milieu. Als Consultant Safety bent u bekend met adviseren op management niveau, gevraagd en ongevraagd, aangaande het veiligheidsbeleid. Arts Safety B.V. heeft uitgebreide kennis en ruime ervaring in het bieden van adviezen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, Arbo en milieu. Daarnaast bieden we als adviesbureau tevens oplossingen aan op management niveau en rekruteren wij de juiste persoon voor de juiste opdracht. Onze expertise passen we niet alleen in Nederland toe, ook internationaal zijn wij actief. Onze activiteiten groeien steeds verder, vandaar dat er ruimte is voor een Consultant Safety. Komt u het team van Arts Safety B.V. versterken?

Actief in verschillende vakgebieden

Arts Safety B.V. verleent zijn diensten aan organisaties actief in verschillende branches zoals energie, olie en gas, elektrotechniek, (petro) chemie, metaal, bouw, transport, gezondheidszorg, overheid, horeca en offshore. Ten behoeve van de industriële tak van onze activiteiten zijn wij op zoek naar een Consultant Industrial Safety. U bent veelzijdig inzetbaar en beschikt over kennis en ervaring met:

  • Nationale en internationale wet- & regelgeving zoals Seveso en BRZO, externe veiligheid, proces-, brand- of constructieveiligheid;
  • Onderhoud en milieuzaken in overeenstemming met de wetgeving;
  • Veiligheid en Risicomanagement;
  • BRZO, PGS en Europese richtlijnen;
  • Relevante NEN normen waaronder HAZOP en SIL;
  • CE markering, machines en complexe installaties;
  • Brandveiligheid, Vuurlastberekeningen, Brandveiligheid Ontwerp gebouwen, Ontwerp opslagplaatsen gevaarlijk stoffen, Brandbestrijding, Ontruimingsplannen, Aanvalsplannen;
  • Veiligheidsstudies HAZID, HAZOP.

Vanuit Arts Safety B.V. is te verwachten dat u komt te werken in een organisatie waarvan de cultuur precies aansluit bij uw karakteristieken, competenties en capaciteiten. Dit ter wille van een goed verloop van de werkzaamheden zowel voor de organisatie als voor u als Consultant Safety.