Arbo coördinator

Arbo coördinator vacature

Als Arbo coördinator bent u professioneel bekend met Arbeidsomstandigheden. U heeft hier voldoende kennis over en ervaring mee. Door de uitbreiding van onze activiteiten, in en buiten Nederland, is adviesbureau Arts Safety B.V. op zoek naar een gedreven Arbo coördinator. U streeft goede arbeidsomstandigheden na die vele voordelen met zich meebrengen voor organisaties en de medewerkers. Verder zijn er heel wat zaken rondom wet- en regelgeving voor arbeidsomstandigheden waarvan u heel goed op de hoogte bent en blijft. Deze kennis en ervaring vanuit een Arbo perspectief zijn noodzakelijk voor een organisatie om te voldoen aan een degelijk Arbobeleid en Arbo zorgsysteem. Arts Safety B.V. beschikt over kennis en jarenlange ervaring betreffende kwaliteit, veiligheid, Arbo en milieu. Als adviesbureau zijn we actief in de sectoren energie, olie en gas, elektrotechniek, petrochemie, metaal, bouw, transport, gezondheidszorg, overheid, horeca en offshore. Bent u de geschikte Arbo coördinator in een van deze sectoren? Dan ligt uw volgende uitdaging klaar bij Arts Safety B.V.

Bekijk onze vacatures

Vacature Arbo coördinator

De persoon die de Arbo coördinator vacature vervult is zich bewust van een veelzijdige functie. Met betrekking tot de arbeidsomstandigheden bestaan de werkzaamheden uit onder andere:

  • Coördineren van het totaal aan interne en externe aangelegenheden;
  • Bijdragen aan de implementatie van het Arbobeleid;
  • Bijdragen aan de implementatie van een Arbozorg systeem;
  • Inlichten, motiveren, adviseren, begeleiden van en communiceren met de totale organisatie;
  • Constateren en doorspelen van alle gevaren en risico’s hieromtrent;
  • Richten van de Arbodienst.

Arts Safety B.V. opereert als adviesbureau met vaste adviseurs en adviseurs op projectbasis met kennis van kwaliteit, veiligheid, Arbo en milieu. Het bemiddelen van experts gebeurt aan de hand van het in kaart brengen van de bedrijfscultuur en de capaciteiten & karaktereigenschappen van de Arbo coördinator.